Татко дознал дека неговата ќерка скришно доведува момчиња дома и реши да ја казни на урнебесен начин

Кога Тања Форд и Лери Сампер откриле дека нивната 15-годишна ќерка, Маделин „шверцувала“ момчиња на пижама забава со пријателките во нејзиниот дом, решиле да ѝ понудат два вида на казни, а таа да избере една.

Тие ѝ кажале дека може да биде еден месец без телефон или две недели без телефон, но тие да имаат контрола врз нејзините социјални мрежи. Како и секоја зависна тинејџерка од телефони Маделин ја избрала втората опција. Но, очигледно таа не знаела што значи тоа „да имаат контрола“ врз социјалните мрежи.

Девојчето од Тексас брзо зажалило за одлуката откако нејзиниот татко почнал да објавува фотографии и видеа на Инстаграм и ТикТок, во „улога на Маделин“. Дури и соучениците и пријателите на девојчето почнале повеќе да ги следат објавите на нејзиниот татко и тој веднаш ѝ ги „окупирал“ социјалните мрежи во стил на вистинска тинејџерка.

Here we go! Parent take over day 3!!! She definitely should have chosen the month of grounding instead of 2 weeks and giving us access to all of her social media!! This is the last one to be shared to FB so go follow her TikTok!! Shout out to Hunter Tomlinson for the backup!!😂😂 #parenttakeover #parentingwin #makebetterchoicesCheck out and subscribe to our YouTube channel for further enjoyment!! Big Family Bigger Fun!https://m.youtube.com/channel/UC2nc62Ms-4nWqzPw1_D7baQ

Posted by Larry Sumpter on Среда, 13 ноември 2019

Лери вели дека веднаш по првиот ден од „преземањето“ ќерка му велела дека се предомислила и дека ја сака првата опција, но тој ѝ кажал дека има „премногу идеи“ кои „мора“ да ги реализира.