„Татко на годината“ покажа како се креираат трауми од детство

Е ова е игричка која малата нема никогаш да ја заборави.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!