Иако Ава отсекогаш била негова муза и модел, тој реши да отиде малку подалеку и да направи машка кошула со сино-бели риги. И покрај тоа што не беше сигурен дали може дали ќе успее, се потруди и резултатот дефинитивно е хит. Неговата следна цел е да ја совлада техниката за шиење на копчиња.