Таткото ѝ ја прави на ќерката најстарата финта на светот „Повлечи ми го прстот“, а малото девојче е големо мангупче

Ваков развој на настаните таткото најмалку очекуваше. Позитив на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.