Таткото е поразен од талентот на својата ќерка

Погледнете му го само изразот на лицето, кога сфати во што се претворила неговата ќерка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.