Таткото го откри полот на детето на многу болен начин

Да се надеваме дека ќе има можност да направи уште неколку…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.