Таткото и другарите го учат синот како се слуша музика на стари аудио касети

Во наше време беше така синко, мора да се помачиш малку за да слушаш. А детето слуша, затоа што никогаш во животот не видело вакво чудо :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.