Таткото ѝ направи на мајката забегана зафрканција со пелената од синот

Душо, дојди! Не ли ти се чини малку чудно ова во бојата?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!