Таткото им прави смешни финти на децата откако прилично добро се испржил на летното сонце

Интересна идеја за несекојдневна забава.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.