Таткото максимално ужива во училишната приредба на својата мала ќеркичка

Само мајката да не забележи дека ќерката на цело видео е покриена од учителката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.