Таткото му купил на синот моторче за Нова Година, мало, ама многу брзо. Веднаш ја научи лекцијата!

Децата треба да добиваат убави подароци од родителите, но нивната безбедност и нивното здравје секогаш мора да се на прво место!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!