Таткото нашол брутален начин како да го натера синот да остане дома во карантин

Знаеме дека некои деца се многу непослушни, но во исто време мора да признаеме дека и некои родители се многу глупи и не можат да смислат попаметно решение од ова. Со овој свој потег, таткото се кандидираше за престижната титула „Татко на годината“.