Таткото не дозволува некој да го треска од земја неговиот син

Не издржа срце јуначко, му зовре крвта и отида да си го брани синчето. Единствен проблем е што сето ова се случува за време на меч во кој синот е еден од борачите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.