Таткото не можел да го однесе детето во паркот, па го смислил најглупавото решение на терасата

Некои родители едноставно немаат мозок и треба социјалните служби да интервенираат во интерес на здравјето на децата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!