Таткото: „Речи тато“, а бебето: „Мама“ :)

Малото го зафркава а тој не разбира и се нервира. На крај му направи и јак проблем.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.