Таткото редовно го носел синот во зоолошка (виц)

Мајката го кара синот:
– И ако не слушаш… ќе му кажам на татко ти веќе да не те води во зоолошка!
– Ти па мислиш мене ми се оди… да седам на еден стол и да гледам како едни тетки се соблекуваат…