Таткото само сакаше да си земе пиво од фрижидерот, а наместо тоа доби струен удар

Ова можеше да заврши фатално, среќа што детето го испушти на време и луѓето веднаш знаеја како да реагираат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!