Таткото знае како се смирува луто машко бебе?

Насмевката на неговото лице = БЕСЦЕНЕТО. Од ова бебе ќе биде голем боем.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.