Таткова школа: Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

Да се насмееме малку, детето не дека знае што значи тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.