Татковците ги засрамија ќерките на плажа, девојчињата пропаднаа в земја

Кога ќе се видиш како твоето однесување личи од страна и дека на сите им е смешно, треба да размислиш дали да продолжиш да го правиш тоа. Родителот треба да реагира ако примети дека неговото дете прима влијание од празногалвите инстатутки по интернетот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.