Тато, немој да ја плескаш мама!

Малите се многу симпатични кога не разбираат некои шеги за возрасни. Позитив на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.