Техничката поддршка на Мајкрософт не се придржува многу до правилото за социјална дистанца од 1,5 метри

Да бидеме искрени, немаат баш многу избор, затоа што ги има илјадници и нема железничка станица што ќе ги собере сите кога се враќаат од работа.