Техника за самоодбрана на мажи од жени

Жените се многу опасни, но ако знаеш вакви финти, лесно можеш да ги скротиш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.