Телефон од најновата генрација!

Какви јаболчиња, какви андроиди, Русите отсекогаш биле чекор понапред во иднината!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.