Телефонското зомби ја научи лекцијата на железничката станица

За среќа немаше воз во близина, па зомбито доби втора шанса да размисли за промена на својот начин на живот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!