Телефонското зомби си доби еден бесплатен третман за одвикнување од зависноста

Во денешно време сите ние сме во некоја мера зависни од нашите мобилни телефони. Оние кои ептен претеруваат на улица се однесуваат како зомби, па од таму и терминот „телефонско зомби“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.