Телевизискиот извештај во живо за состојбата на улиците, наеднаш стана многу смешен, благодарение на двете кучиња

Животот тече понатаму, а во вакви времиња секој се справува на свој начин :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.