Тенк против Мерцедес!? Конечно дојде време да дознаеме дали Мерцедесите со право ги викаат тенкови

Организаторите на ова руско шоу решија да им ги одмерат сликите на рускиот тенк Т-34 и на возило Mercedes-Benz.