Тепачот беше најчовечки предупреден, да не се качува по скалите, а тој тргнал да тепа и не се откажува

Откако јасно и гласно кажа дека намерата му е да тепа, си го доби она што си го бараше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!