Тепачка со неочекуван пресврт

Победникот понекогаш не може да се забележи од почетокот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!