Тепачот му дошол дома пред децата, кои почнаа да плачат, и е упорен во намерата да се тепа… а убаво го предупреди!

Таткото има прилично голем степен на толеранција и трпение, за на крај да ни ги задоволи желбите на сите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!