Тепачот на улица запре погрешен автомобил

Толку беше лут, што беше спремен да го искрши секој оној кој ќе му дојде пред очи, но…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!