Тепаната девојка од Штип раскажува: Почнаа да ме тепаат од кај “Тоше” па со клоци ме однесоа во зградата…

Едно нешто останува нејасно во приказната. Како тоа му простила на Пепи за ваква работа?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!