Терористички напад, затворете го ресторанот веднаш! А може ли за пола саат?

Специјалецот дојде во ресторанот и побара да се испразни и затвори, затоа што надвор имало терористички напад. На тоа една госпоѓа му одговори:
„Може ли да ни дадете уште половина час, за да си го дојадеме оброкот?“

Да госпоѓо, дојадувањето на оброкот е најважната работа во животот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.