Тешко на девојката со вакво мажите

Пред да се нафатите на некој ваков предизвик, не е лошо да се преиспитате, имате ли доволно сила за задачата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.