Тешко се маневрира со ваков габарит!

Особено ако се пентериш по оградата на скалите! Чекајте да дојде моментот…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.