Тешко вооружени мажи ограбуваат банки во Бразил и врзуваат заложници за автомобили

Светот веќе некое време е на работ на лудило, а ваквите работи само го потврдуваат тоа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!