Тесла си е Тесла! Царот вози Тесла што си ја купил за 4500 долари :)

Вистинско чудо е како автомобилот воопшто се движи. Сопственикот планира да ги искористи моторот и сите делови и да ги стави на американски спортски одл-тајмер.