ТЕСТ: 10 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

Решавањето на тестови и загатки е одличен начин за вежбање на умот, на кој му е потребна постојана стимулација исто како и секој друг мускул во телото. Денес ви носиме нова серија на слики каде што треба да го пронајдете скриениот предмет кој се бара од вас.

Помогнете му на човекот да ја најде својата ламба.

Каде е шишето?

Каде се крие мачката?

Можеш ли да ги најдеш 4-те скриени лица?

Можеш ли да го најдеш скиеното лице?

Ја гледате ли пумата?

Каде се крие враната?

Каде е коњот?

Можете ли да го најдете лулето на човекот?

Каде се крие човекот кој Робинсон го нарекуваше Петок?