ТЕСТ: Дали можете да ги решите овие мозгалки за помалку од 70 секунди и да го надминете рекордот?

Нашиот вид ни е најдобар пријател кога станува збор за визуелни мозгалки. На овие неколку слики се скриени работи кои само со остар вид и насочено внимание можат да се пронајдат. На најголем дел од луѓетон 70 секунди им е рекордот за пронаоѓање на необичниот сегмент од сликите, можете ли подобро?

Дали можете да ги најдете двете девојки кои танцуваат?

Каде е духот на оваа слика?

Каде е метлата на вештерката?

Можете ли да ја видите тиквата со лице?