Тест: Дали можете да најдете предметите и животните што се кријат на видно место?

Не секој може да се пофали дека има орелско око. Понекогаш, она што го бараме е всушност пред нас, но некако не успеваме да го видиме. Ова може да биде особено точно ако тој предмет или животно успее да се спои со позадината или околината. Тестот нека биде вистински предизвик за вас!

Го гледате ли кучето?

Дали успеавте да видите мачка на сликата?

Има прстен тука некаде, каде е?

Дали ќе ја најдете завртката која исчезнала?

И тука има изгубен прстен

Тука има куче!