ТЕСТ: Дали можете да погодите за кое животно станува збор гледајќи им ги само нозете?

Животинскиот свет е толку огромен, што скоро се чини дека никогаш нема да завршиме со откривање нови видови – практично е невозможно да ги наброиме сите. Замислете ако имате само една навестување да идентификувате животно: нивните нозе. Дали мислите дека би можеле да претпоставите за кое животно станува збор?