ТЕСТ: Дали можете за 5 секунди да препознаете кој часовник е различен?

Човечкото око може навистина брзо да препознае неправилности, но колку брзи можете да бидете? Еден од овие часовници е различен, на вас е да погодите кој, но и да го направите тоа во рекордно време од 5 секунди. Само на најдобрите набљудувачи им успева. Споделете во коментарите за колку време вашето „детективско око“ успеа да ја пронајде разликата. Доколку не успеавте да ја пронајдете решението е на втората страна.