Тест: Докажете дека имате орелско око со пронаоѓање на елементот кој не припаѓа на сликите

Постојат некои луѓе кои се толку заинтересирани за работите околу нив што ништо не може да им избега од пред очи. Како да имаат радар што детектира дури и најмали детали. Потоа, има и други на кои, можеби им треба повеќе време да го обучат видот и да ја изнесат големата моќ на набљудување што ја скриле длабоко во себе.

Има авокадо со срце, го гледате ли?

Смешна жаба се крие од вас

Пронајдете ја медузата

Има уште нешто што свети, но не припаѓа тука

Можете ли да го забележите глувчето кое се крие меѓу зајаците?

Некој треба да им каже на жирафите дека има леопард меѓу нив