ТЕСТ: Докажете колку е моќен вашиот вид така што ќе им помогнете на луѓето да ги најдат работите кои недостасуваат

Некои луѓе се одлични во математички предизвици и пресметки, други имаат способност да гледаат разлики кога никој друг не може, а други едноставно имаат детективско око и можат да видат многу повеќе од очигледните детали. Проверете дали и вие сте таква личност.

Најдете ја изгубената маска во музејот

Каде е коската на кучето?

Каде е богатството?

Ја гледате ли чантата на Марија?

Помогнете му на рибарот да си ја најде јадицата

Не можат да тргнат никаде без компас, каде е?

Човекот го демне и змија, спасете го!