ТЕСТ: Изберете подарок и дознајте каква ќе биде 2020 година за вас

Дали и вие сакате подароци како што сакаме и ние? Ако е така решете го овој тест и одберете го вашиот совршен подарок.

Секој подарок ќе ви каже што ве чека во 2020 година, и се надеваме, ќе донесе многу позитивни емоции.

1.

2.

3.

4.

5.

Одговори:

1. Во кутијата во форма на елка ќе најдете маченце. Оваа година ќе биде топла и пријатна за вас, како мачка завиткана околу нозете. Ќе бидете опкружени со внимание и грижа и ќе можете да сметате на помошта од вашите пријатели во тешките моменти. Како и да е, за годината да биде успешна, не заборавајте и самите да се грижите за другите. Тогаш некој ќе се грижи за вас за возврат.

2. Во оваа мала кутија има слатки со различни форми, големини и вкусови. Слатките од детството ви ветуваат една година полна со светлпозитивни настани. Патувањето, дружењето со нови пријатели и сретнувањето на старите пријатели ќе ве наполнат со енергија, што во 2020 година е доволно за сè. Постигнете ги своите цели, експериментирајте, испробајте нешто ново.

3. Хо-хо-хо, во торбата на Дедо Мраз ќе најдете сет чинии. Не, тоа не значи дека цела година ќе готвите и ќе стоите до шпоретот. Самата Нова Година ве советува во 2020 година да поминете повеќе време со семејството, да ги одложувате работите и да ослободите време за најблиските до вас. Оваа година, вашето семејство ќе стане вашиот главен мотиватор и главен извор на инспирација. Вие ќе бидете во можност да ги извршите сите ваши планови, но не и без помош на другите.

4. Кутијата во форма на срце во себе крие очила со рогови на ирвас. Пријателството ќе биде вашиот двигател на напредокот во 2020 година. Заедно со пријателите, можете да направите многу повеќе отколку сами. Добар совет, здрава критика или поминато време заедно – сè ќе има корист и ќе стане почетна точка за нешто ново. За да ја поминете оваа година профитабилно, запомнете ја важната мудрост: ако сакате да одите побргу – одете сами, но ако сакате да одите подалеку- одете заедно со вашиот пријател.

5. Во оваа навидум обично пакетче лежи кутивче со прстен внатре. Сè на овој свет започнува со љубов. И ако во 2019 година го почувствувавте нејзиниот недостаток, тогаш 2020 година ќе можете да го поправите тоа. Можеби ќе запознаете нова љубов, или ќе го пронајдете она што сте го изгубиле, ќе станете малку поблиски до некоја личност драга до вас или ќе создадете нов живот. Или можеби ќе почнете да се сакате и да се вреднувате малку повеќе.