ТЕСТ: Изберете помеѓу овие фотографии и дознајте го вашето ниво на СТРЕС

Стресот може негативно да влијае на целокупното здравје, затоа треба секогаш да бидеме свесни дека постои, да го признаеме тоа и да се справиме со стресот. Особено е важно менталното здравје во овј период.

Решете го овој тест за да дознаете колку и дали сте под стрес и преземете ги понатамошните чекори за справување со истиот.