ТЕСТ: Кое ново хоби треба да го изберете за време на карантинот?

Сите сме нервозни поради настанатата ситуација и релано на сите ни е потребна некоја занимација односно хоби кое ќе ни ги отргне мислите од сите секојдневни негативности кои нѐ „напаѓаат“.

Затоа решете го овој тест и дознајте со што би можеле да се занимавате со претстојните „досадни“ денови во изолација.