ТЕСТ: Кој е точниот одговор? 90% од луѓето не успеваат го решат

Започнете го денот со оваа кратка и забавна математичка загатка. Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да го откриете точниот одговор. Дали успеавте?

Точното решние може да го пронајдете на следната страна.