ТЕСТ: Кој истражувач прв ќе стаса до кралицата?

Проверете колку сте брзи во решавањето на тестовите и загатките. Внимателно погледнете ја следната фотографија и обидете се за колку што е можно пократко време да откриете кој истражувач прв ќе го пронајде вистинскиот пат т.е прв ќе ја види кралицата? Дали успеавте?